Harry Meester

Plaatsingsdatum: Jan 04, 2019 3:9:1 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Harry Meester

Harry is geboren in januari 1951 op het Hollands End in Ankeveen, toen nog Weesperkarspel. Hij is getrouwd met Trudie, heeft een zoon en een dochter en woont aan het Hollands End in Ankeveen.

Harry heeft een hele mooie jeugd gehad in een gezin met 8 kinderen, met alle vrijheid, en boeren in de buurt waar altijd wat te beleven was.

Na de lagere school ging Harry op de fiets naar de LTS in Bussum. Daarna deed hij de monteurs-opleiding in Hilversum. Harry is begonnen met (betaald) werken bij garage Souverijn in Ankeveen, is doorgeschoven naar garage de Wegman in Weesp en is vervolgens bij Boomgaard terecht gekomen. Hij is daar begonnen in de garage als monteur en heeft daarna van alles gedaan en geleerd, in het riool- straatwerk, sloopwerk, machinist, vrachtwagenchauffeur. Het geleerde komt nog dagelijks van pas in hobby’s en vrijwilligerswerk.

Op 14 jarige leeftijd is Harry lid geworden van ASV 65 (bij de oprichting!). Van de jeugd naar de senioren (toen nog 6 elftallen!) is hij bij het legendarische 4e elftal terecht gekomen. Wat een mooie tijd was dat: spelen in een gesponsord elftal door Loes en Frans Vaal van café-restaurant het Vierde, dat waren nog eens tijden. Op 35-jarige leeftijd is Harry gestopt met voetballen en is hij gaan fietsen, schaatsen en hardlopen.

Naast vrijwilliger voor ASV is Harry bestuurslid van de ijsclub.

Wij zijn heel blij dat Harry zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Harry vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat ik het leuk vind. Het is belangrijk voor de levendigheid en voortbestaan van allerlei clubs, zeker in de kleine gemeenschap dat het, oh zo mooie, Ankeveen is.

Na 50 jaar werken ben ik met pensioen en zit ik nu ongeveer 3 jaar bij ASV in het onderhoudsteam. Ik houd me bezig met straten, snoeien, maaien, zagen en het onderhoud van alles in het algemeen.

Het is een goed en gezellig team, waar ieder zijn eigen kwaliteiten gebruikt voor de club, met elkaar kan je meer. Als je aan komt lopen, ziet het er prachtig uit, schoon en verzorgd, daar doe je het voor, zodat de spelende leden er optimaal gebruik van kunnen maken en dat ook de bezoekers niet in de troep hoeven te zitten.

Dat houdt wel in dat we met zijn allen, lid of bezoeker, de boel schoon moeten houden, dus peuken in de asbak en vuil in de afvalbak, er staan er zat.

Ik hoop het vrijwilligerswerk nog lang te kunnen doen op het sportpark, dan blijft onze club ook nog lang bestaan'.

HARRY BEDANKT!!