Jolanda van Egmond

Plaatsingsdatum: May 14, 2018 10:51:28 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Jolanda van Egmond

Jolanda is 50 jaar en al vanaf 2007 actief in onze club. Ze is begonnen bij de D jeugd met het coachen en trainen van een klein ploegje van 5 meiden.

Door de jaren heen is ze blijven trainen en coachen en sinds 3 jaar is ze de vaste coach van de dames 2.

Ze vindt het moeilijk te zeggen waar ze goed in is, maar ze hoopt dat ze de meiden kan blijven stimuleren om altijd met plezier te blijven sporten. Ze vindt het minder van zichzelf dat ze niet goed met kritiek om kan gaan en altijd de discussie aan gaat.

Jolanda heeft zelf gehandbald bij Olympia in Hilversum vanaf haar 7de tot 21ste. Helaas moest ze stoppen vanwege haar werk. Nu doet ze aan fitness en zwemmen.

Wij zijn heel blij dat Jolanda zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Jolanda vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger omdat ik het erg leuk vind om actief bezig te zijn met de dames en ook vooral met mijn dochter Nomi.

Dames 2 is een geweldig team wat veel voor elkaar over heeft. Vooral de schik die ze met elkaar hebben is helemaal top. Het helpt zeker dat het winnen van wedstrijden steeds beter gaat.

Ik ben nu 12 jaar actief bij ASV en krijg veel respons van de meiden die handballen en dat vind ik fijn.

Ik vind onze vereniging een fijne club omdat sport op nummer 1 staat. En daarbij hebben we gewoon fijne mensen die altijd klaar staan voor elkaar.'

JOLANDA BEDANKT!!