Lisa Torsing

Plaatsingsdatum: Nov 06, 2018 9:12:0 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Lisa Torsing

Lisa is 24 jaar oud en is opgegroeid in Ankeveen. Op dit moment woont ze in Utrecht. Ze werkt sinds een jaar als Sales & Marketing Assistent bij Audio-Technica. Daarnaast helpt ze op feesten en partijen bij De Molen.

Ze handbalt in Dames 1. In het verleden heeft ze ook op tennis en dansen gezeten.

Lisa is voorzitter van de jeugdcommissie, is scheidsrechter bij de jeugd en geeft training aan de C jeugd.

Ze goed in mensen opvrolijken en dingen organiseren. Ze is minder goed in taken uit handen geven.

Wij zijn heel blij dat Lisa zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Lisa vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat ik het belangrijk vind iets te doen voor mijn club. We hebben natuurlijk best een kleine vereniging en ik vind het belangrijk dat ASV altijd kan blijven bestaan. Ook vind ik het vooral leuk om vrijwilliger te zijn bij de jeugd. De leuke dingen die we organiseren worden altijd zeer gewaardeerd en ik vind het geweldig om die blije koppies te zien.

Ik ben ongeveer 9 jaar actief als vrijwilliger. Op mijn 16e ben ik begonnen met fluiten en ik zit nu zo’n 5 jaar in de jeugdcommissie.

Ik krijg veel waardering, vooral van de jeugdleden zelf. Als je ziet hoe blij ze zijn met wat je voor ze doet, dan is je dag gelijk goed!

Het allermooiste aan onze vereniging vind ik dat de club heel toegankelijk is. Iedereen is welkom en we gaan allemaal goed met elkaar om. Het is ook super gezellig en dat is iets wat ik niet zou willen missen. Ik ga altijd met super veel plezier naar ASV en dat is denk ik het belangrijkst als je op een sport zit.'

LISA BEDANKT!!