Margreet Holdinga

Plaatsingsdatum: Sep 30, 2019 10:44:34 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Margreet Holdinga

Margreet is 59 jaar en woont in Ankeveen samen met haar man Geurt. Ze is al 35 jaar vrijwilliger bij ASV, heeft achter de bar gestaan en in het jeugdbestuur gezeten, is jeugdvoorzitter geweest, wedstrijdsecretaris voor de senioren, en heeft allerhande hand- en spandiensten verricht. Ze controleert voor ASV de EHBO tassen en vult deze aan als het nodig is, ze staat op de reservelijst voor de kantinedienst, en verleent EHBO als ze op de club aanwezig is.

In haar vrije tijd doet Margreet aan Pilates, dobbert af en toe met de kleinfrummels in het zwembad en probeert zoveel mogelijk de fiets te pakken.

Naast haar werkzaamheden bij ASV is Margreet ook al 3 jaar secretaris voor de EHBO vereniging ’s-Graveland e.o. Ze zit daar meer dan 8 jaar in het bestuur. Ze is lid van het Rode Kruis en doet daar grootschalige evenementen als hulpverlener. Ze verzamelt kinderkleding voor weeskinderen over de hele wereld en komt regelmatig op Schiphol waar ze hulpkoffers inpakt, die ze soms zelf gaat brengen.

Margreet is handig in het regelen van dingen, maar vindt het moeilijk om iets uit handen te geven, en kan behoorlijk mopperen als het niet helemaal zo gaat als het was bedoeld.

Wij zijn heel blij dat Margreet zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Margreet vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat ik het belangrijk vind om vrijwilligerswerk te doen. Dat heb ik onze kinderen ook altijd meegegeven. Iets doen voor je eigen leefomgeving zonder dat je daar iets voor terugverwacht.

Ik vind het mooi dat we een kleine club zijn, die met alle hobbels op de weg toch een prachtige accommodatie hebben, die er altijd netjes en verzorgd bijstaat, zeker sinds wij zelf een onderhoudsploeg hebben.

En het is prachtig dat er veel mensen met een groen/wit hart rondlopen in Ankeveen en daarbuiten!

MARGREET BEDANKT!!