Nienke Visser

Plaatsingsdatum: Dec 11, 2017 3:59:3 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Nienke Visser

Nienke is 22 jaar en woont in Eemnes. Ze speelt handbal in Dames 1 en studeert in Dronten Diergezondheid en Management. Daarnaast werkt ze op zaterdag bij Gebroeders van der Wardt, een dieren- en tuinspeciaalzaak.

Nienke zorgt er samen met Seline voor dat de leden van ASV maandelijks het ASV Sportnieuws via e-mail toegestuurd krijgen.

Nienke is erg sociaal en spontaan en houdt van mensen om zich heen. Daarbij heeft ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Door school, werk en vrijwilligerswerk is ze bezig zichzelf verder te ontwikkelen. Een valkuil van Nienke is dat ze zich gemakkelijk wegcijfert.

Naast handballen in Dames 1 rijdt ze paard en loopt ze regelmatig hard. Paardrijden en handballen doet ze allebei al een jaar of 15.

Wij zijn heel blij dat Nienke zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Nienke vertelt…

‘Ik werd gevraagd om het sportnieuws over te nemen van Olga. Het leek mij wel leuk en interessant. Nu doe ik het nog steeds omdat ik het erg leuk vind om te doen. Je hebt veel contact met mensen van de club en op deze manier ben ik altijd goed op de hoogte van wat er binnen de club gebeurt!

Ik krijg veel waardering terug, ik vind het erg leuk als ik zie dat mensen het sportnieuws hebben gelezen en dat ik daar positieve reacties op krijg.

ASV is een hele gezellige vereniging met leuke en nuchtere leden. Doordat het een kleine vereniging is, is het ook erg persoonlijk en is iedereen dicht met elkaar verbonden.

NIENKE BEDANKT!!