Puk Loggen

Plaatsingsdatum: Mar 16, 2021 12:39:18 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Puk Loggen

Mijn naam is Puk Loggen en ik ben 24 jaar oud. Ik woon inmiddels al meer dan 15 jaar in Ankeveen samen met mijn ouders en oudere broer. Verder ben ik werkzaam in de bouw als betonreparateur.

Daarnaast ga ik regelmatig naar de sportschool en ben binnen de club fanatiek bezig als voetballer bij ASV zaterdag 1 en sinds dit seizoen samen met Patrick van Voorst als jeugdtrainer van jo-11. Ik ben ooit mijn voetbalcarrière begonnen bij de F-jes van ASV en sinds een paar jaar dus weer actief bij zaterdag 1.

Wij zijn heel blij dat Puk zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Puk vertelt…

‘Ik kan goed met anderen overweg, help anderen graag en ben geduldig. Dat komt goed van pas bij het trainen van de jeugd. Ik kan niet zo goed tegen mijn verlies, maar gelukkig hebben we tot nu toe nog niet verloren met jo-11!

Sinds ik bij de senioren voetbal, ben ik actief als vrijwilliger bij ASV. Het ene jaar actiever dan het andere jaar. Ik ben vrijwilliger, omdat ik er voetbal en het leuk vind om mijn club te helpen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de club er goed uitziet en de leden er met plezier komen. Daar wil ik graag aan meehelpen. Zo hebben we bijvoorbeeld afgelopen maand een afdak naast het tweede veld gebouwd met bankjes eronder.

Het mooie van ASV is de kleinschaligheid van de club. Hierdoor kent iedereen elkaar. Dat maakt het een stuk persoonlijker dan voetballen bij een club waar je maar een nummer bent. Daarnaast is het ook geen straf om op het mooie hoofdveld (met natuurgras) te voetballen.’

PUK BEDANKT!!