Rosalie van Rijn

Plaatsingsdatum: Nov 13, 2017 10:29:32 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Rosalie van Rijn

Rosalie is voor de meeste mensen gewoon Roos, is 26 jaar en woont al haar hele leven in Kortenhoef. Roos speelt in Dames 2 en is trainster van de jongste jeugd van ASV Handbal.

Roos zag anderhalf jaar geleden dat ASV Handbal al enige jaren geen mini’s meer had. Dat vond ze super zonde, de jeugd heeft immers de toekomst. Ze is toen om zich heen gaan vragen en wat bleek, er waren best een paar meisjes die wilden handballen. Ze is van start gegaan met een kleine groep, die is uitgegroeid tot 2 teams vol enthousiaste jongens en meisjes die elke donderdag met veel plezier komen trainen. En in het weekend mooie resultaten boeken.

Roos is creatief. Ze vindt het leuk om elke keer weer wat anders te verzinnen voor de training. Bijvoorbeeld in de zomer lekker met waterballonen en flessenhandbal leren mikken. Sinds ze zelf training geeft, krijgt ze nog meer respect voor Petra en Rob (haar trainers). Aangezien ze zelf een enorme kletskous is, moeten zij al die jaren behoorlijk wat geduld hebben gehad haha.

Naast haar vrijwilligerswerk als trainer bij ASV Handbal, is Roos actief als raadslid van de gemeente Wijdemeren.

Wij zijn heel blij dat Rosalie zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Roos vertelt…

‘ASV is een kleine maar onwijs gezellige club. Willen we dit zo houden zal iedereen zijn steentje bij moeten dragen. Dus ik ook!

Ik vind het super leuk om te zien dat de kids zoveel plezier hebben in het handballen. Daarnaast maken de kinderen vaak mijn weekend goed wanneer ik op zondagochtend een appje krijg dat ze gewonnen hebben als ik zelf niet kan komen kijken. Dat compenseert vaak mijn eigen verlies met het tweede.

ASV is een gezellige vereniging waar ik heen ga om lekker een potje te handballen.

Maar zeker net zo belangrijk om lekker te kletsen met mijn vriendinnen.

ROOS BEDANKT!!