Seline van de Kamp

Plaatsingsdatum: Sep 12, 2018 7:6:20 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Seline van de Kamp

Seline is 22 jaar oud en woont samen met haar ouders en tweelingbroer in Blaricum, waar ze ook is geboren. Ze is net terug van 10 maanden reizen in Indonesië, Australië en Abu Dhabi. Daarvoor heeft ze de opleiding toegepaste psychologie gedaan. Momenteel is Seline bezig om aangenomen te worden voor de opleiding luchtverkeersleider. Ze handbalt in de Dames 1 en begint aan haar vijfde seizoen bij ASV.

Seline zorgt ervoor dat leden van ASV de nieuwsbrief maandelijks toegestuurd krijgen.

Ze is vrolijk, rustig en wil graag anderen helpen. Ze is minder goed in het maken van keuzes

Seline handbalt vanaf haar 7de levensjaar. Tot haar 17e heeft ze gehandbald bij SDS in Blaricum. Daarna is ze naar ASV gegaan. Ook heeft ze getennist en gejudood.

Wij zijn heel blij dat Seline zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Seline vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger omdat ik het belangrijk vind om mij in te zetten voor de vereniging en mijn steentje bij te dragen.

Ik ben sinds twee jaar vrijwilliger bij ASV. Samen met Nienke heb ik de afgelopen twee jaar voor het clubblad gezorgd. Nu Nienke is gestopt zal ik de nieuwsbrief alleen op mij nemen. Ik vind het leuk om positieve reacties te krijgen op het clubblad en vind het belangrijk dat iedereen op de hoogte is wat er bij ASV gebeurd.

Ik vind onze vereniging een fijne club omdat ik bij ASV lekker kan handballen bij een gezellige en hechte club. Ook het enthousiasme vind ik heel mooi. Dat is ook een reden waarom ik het belangrijk vind om mij in te zetten voor ASV.'

SELINE BEDANKT!!