Talitha de Boer

Plaatsingsdatum: Apr 04, 2019 6:54:43 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Talitha de Boer

Talitha is 27 jaar en werkt als adviseur / onderzoeker bij BMC. Ze woont in Hilversum met haar vriend Leon.

Talitha is algemeen bestuurslid van ASV Handbal. Het bestuur komt ongeveer 9 keer per jaar samen om te overleggen over allerlei zaken zoals de teamindeling, organiseren van evenementen, en beleidskwesties. Ook onderhoudt ze de site van ASV Handbal en plaatst ze zo nu en dan een berichtje op facebook. Daarnaast heeft ze laatst een leuke scheidsrechterscursus gevolgd waarmee ze nu de E-jeugd en D-jeugd kan gaan fluiten! Ze kan goed samenwerken, denkt graag mee en houdt van aanpakken. Ze kan soms wat ongeduldig zijn en houdt niet van onzekerheid.

Talitha heeft vroeger op turnen, paardrijden en volleybal gezeten. Toen ze ongeveer 22 was is ze op handbal gekomen vanwege haar vriendinnen die allemaal bij ASV speelden. Ze heeft bij dames 2 met veel plezier gespeeld en is sinds kort onderdeel van dames 1. Daarnaast valt ze regelmatig in bij de recreanten

Naast vrijwilliger voor ASV zet Talitha zich incidenteel in als vrijwilliger bijvoorbeeld door kerstpakketten uit te delen aan minder bedeelde mensen (Rocking up-X Mas). Ook gaat ze binnenkort een dagje koken voor dak- en thuislozen.

Wij zijn heel blij dat Talitha zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Talitha vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV omdat ik vind dat je als lid van een club ook moet bijdragen aan het voortbestaan hiervan. Daarnaast vind ik het leuk om mee te denken en te beslissen over de toekomst van ASV.

Ik ben nu ongeveer 5 jaar actief als vrijwilliger bij ASV en krijg hiervoor van de leden en andere vrijwilligers waardering terug. Het geeft me het gevoel iets goeds te doen voor de club.

Het mooist aan ASV vind ik alle leuke en gezellige leden want die maken van ASV een club waar ik nog lang bij wil blijven spelen!'.

TALITHA BEDANKT!!