Theo Hageman

Plaatsingsdatum: Mar 31, 2018 8:3:52 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Theo Hageman

Theo Hageman is geboren in Ankeveen op 12 augustus 1944. Hij is opgegroeid in ons dorp en heeft een leuke jeugd gehad. Ze hadden het thuis niet breed, maar zijn ouders deden er alles aan om het voor hun kinderen zo goed mogelijk te maken en dat is ze prima gelukt.

Toen hij in militaire dienst moest, heeft hij gekozen voor de marine. Daar heeft Theo 5 jaar gediend. Vervolgens de burgermaatschappij in waar hij diverse banen heeft gehad, teveel om op te noemen.

Binnen A.S.V. zorgt Theo voor het schoonmaken van de kantine, de kleedkamers, het onderhoud van het groen en het algehele buiten gebeuren. Schilderen is een vak waar hij heel goed in is. Met administratie heeft hij helemaal niets.

Zelf sport Theo ook nog. Elke maandag morgen trimt hij in het bos en op woensdag ochtend zwemt hij in het sportfondsenbad. Wielrennen doet hij ook nog zo af en toe en in de winter mag hij heel graag schaatsen. In het verleden heeft Theo ook bij ASV gevoetbald.

Theo is geen vrijwilliger bij andere verenigingen. Hij steekt al zijn vrije tijd in A.S.V.

Wij zijn heel blij dat Theo zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Theo vertelt…

‘Ik ben graag met A.S.V. bezig, omdat ik van voetbal hou en ik het prachtig vind dat Ankeveen een gezellig sport complex heeft, wat ik graag wil behouden voor het dorp.

Ik ben al zo’n 20 jaar vrijwilliger en hoop er nog vele jaren aan vast te knopen. Ik krijg van mijn werk op de club veel voldoening.

Wat ik het mooist vind aan onze vereniging: geen gezeur en iedereen doet wat voor elkaar.

THEO BEDANKT!!