Veronique Stalenhoef

Plaatsingsdatum: Jan 09, 2018 9:10:29 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Veronique Stalenhoef

Veronique is 46 jaar en woont samen met Pascal en hun dochters Siena van 15 en Noa van 12 in Kortenhoef. Siena handbalt sinds zij 6 is en Noa danst vanaf haar 5de. Vero is dol op koken en bakken en eten dus sporten blijft belangrijk! Sinds haar 20ste werk ze als grafisch vormgever bij verschillende reclamebureau’s. Dat vindt ze heel leuk werk wat ze nog lang hoopt te doen.

Vero is lid van de jeugdcommissie, is coach en fluit af en toe een wedstrijd. Binnen de jeugdcommissie is ze de coördinator van de Grote Clubactie. Ze is heel trots dat onze leden een prachtig bedrag hebben opgehaald: 1.159,20! Ze is coach van het team van Siena, samen met Yvonne. Vroeger heeft ze keeperstrainingen gegeven en verzorgde ze het weekjournaal.

Vanaf haar 6de heeft Veronique gehandbald. Vanwege zwangerschappen is ze er tussenuit geweest, maar ging het zo missen dat ze weer is gaan spelen. Vroeger heeft ze heel graag geschaatst, maar moest een keuze maken en deze viel natuurlijk op handballen. Momenteel handbalt ze niet meer vanwege rugklachten en is ze gaan tennissen.

Wij zijn heel blij dat Vero zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Vero vertelt…

‘Ik heb al die jaren dat ik zelf speelde veel gebruik van de vrijwilligers gemaakt en vind het belangrijk om ook een steentje bij te dragen. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om te handballen en zou er geen ASV zijn. Mijn hele leven speelt ASV een rol in mijn leven, mijn ouders waren altijd actief binnen de club, daardoor was ik ieder weekend te vinden op het terrein en ik zou het heel jammer vinden als er geen groen/wit meer in Ankeveen zou zijn.

Ik krijg veel enthousiasme van anderen terug. Blije gezichten van kinderen en een fijn gevoel dat je iets voor de gemeenschap kan betekenen.

Het mooie van ASV vind ik de vriendschappen die ontstaan en onderhouden worden. De club heeft naast een sportieve ook een sociale functie binnen Ankeveen. En ik ben blij daar een heel klein onderdeel van te zijn.

VERONIQUE BEDANKT!!