Vrijwilliger Ab Splinter

Plaatsingsdatum: Mar 31, 2017 9:29:54 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Ab Splinter

Ab is een rasechte Ankevener. Hij is 54 jaar en heeft een dochter van 15; Percy. Ab heeft een eenmans metselbedrijf en woont in Ankeveen. Hij komt uit een echte ASV familie, zijn vader en moeder zien we nog regelmatig op de club en ook zijn 2 zussen en broer zijn echte ASV-ers. Zijn hobby’s zijn: lekker eten, op vakantie gaan, tv kijken, achter de bar staan, toch ook zijn werk en klaverjassen. Hij heeft al 30 jaar samen met nog 4 vrienden een klaverjasclub.

Ab doet nu alleen bardienst (AB TAP), maar heeft ook een paar jaar meegelopen in de onderhoudsploeg en is 3 jaar leider geweest van een gemengd voetbalteam. Hij heeft van zijn 7de tot zijn 35ste gevoetbald en getennist, maar zelf sporten gaat helaas niet meer vanwege knieproblemen.

Naast zijn vrijwilligerswerk bij ASV is Ab actief bij de Dillewijn, de Sofa en - als er ijs is - bij de ijsclub.

Wij zijn heel blij dat Ab zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Ab vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat ik het leuk vind, maar ook omdat heel veel clubs niet kunnen draaien zonder vrijwilligers en dat veel evenementen niet van de grond komen zonder vrijwilligers. Daarom draag ik graag een steentje bij.

Het is fijn om waardering te krijgen voor wat je doet en als het dan af en toe een biertje oplevert, is dat mooi meegenomen.

Het mooie van ASV vind ik de gezelligheid. We hebben het als kleine vereniging toch redelijk goed voor elkaar. Het is goed om te zien dat de jeugdafdelingen van de Voetbal en de Handbal nog steeds toeloop hebben van nieuwe leden.'

AB BEDANKT!!