Vrijwilliger - Annette de Jong

Plaatsingsdatum: Oct 03, 2017 5:50:5 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Annette de Jong

Annette woont inmiddels alweer 22 jaar in Ankeveen. Ze is getrouwd met Marcel en heeft samen met hem 3 kinderen; Tydo, Sem en Romée. Alle drie hebben ze in het verleden bij ASV gevoetbald.

Ze is zelf nog actief geweest om het recreanten damesvoetbal binnen ASV van de grond te krijgen. Ze vindt zelf dat ze niet veel talent had, maar het was wel een hele leuke tijd. Jammer genoeg had het team geen draagvlak om door te kunnen gaan.

Op dit moment voetbalt alleen haar oudste zoon nog in het JO17 team. Haar dochter Romée is vorig jaar bij ASV gaan handballen. Ze heeft het reuze naar haar zin.

Met een kleine onderbreking van anderhalf jaar werkt ze met veel plezier alweer 17 jaar bij Sherpa als begeleidster op een woongroep voor met mensen met meervoudige beperkingen.

Annette is inmiddels al 5 jaar jeugdcoördinator van ASV voetbal en is hierdoor ook lid van het voetbalbestuur. Tot voor kort deelde ze deze taak samen met Monique Souverijn, die helaas onlangs is gestopt. Vanaf dit seizoen gaat Annette zich inzetten in de jeugdcommissie van ASV handbal.

Op school probeert ze ook zoveel mogelijk haar steentje bij te dragen als leesmoeder, wasmoeder, hulp tijdens activiteiten, rijmoeder waar nodig etc.

Op dit moment is ze zelf niet sportief bezig. In het verleden heeft ze wel diverse sporten beoefend zoals volleybal, voetbal, tennis, fitness en aqua joggen.

Wij zijn heel blij dat Annette zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Annette vertelt…

‘Ik vind het heel belangrijk om namens ons gezin een steentje bij te dragen aan onze dorpse clubs.

Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en probeer zoveel mogelijk mijn woord na te komen.

ASV is een club die gedragen wordt door vrijwilligers. Ik ben me er de afgelopen jaren terdege bewust van geworden hoe belangrijk het is. Het liefst zou ik de taak voor ASV voetbal wel met meer mensen willen delen om zo ook de kwaliteit beter te kunnen ontwikkelen. Nieuwe frisse gedachten zijn zeer welkom.

Het is toch geweldig om te zien hoe onze sport accommodatie - zo prachtig middenin ons dorp gelegen - actief word gebruikt door alle leden.

Als de zon op zaterdagochtend tussen de bomen door komt en er een ooievaar nog even op het voetbalveld zijn winst probeert te behalen voordat de jeugdvoetballers het veld betreden, dat is toch de mooiste start van een sportieve dag.

Annette BEDANKT!!