Vrijwilliger Ineke Timmerman

Plaatsingsdatum: Oct 20, 2016 6:49:39 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Ineke Timmerman

Ineke is 23 jaar geleden in Ankeveen komen wonen, na wat omzwervingen in het Gooi. Ze is geboren en getogen in Hilversum, heeft jaren in de Horeca gewerkt, is op latere leeftijd aan een bouwopleiding begonnen en heeft haar meubelmakers diploma’s gehaald. Haar laatste werkende jaren was ze werkzaam bij ING in het project-management. Sinds 2 jaar is ze met prepensioen.

Ineke is lid van het onderhoudsteam. Dat wil zeggen dat ze met een club mensen op dinsdag- en woensdag-ochtend het terrein en de opstallen onderhoudt. Verder staat ze op zaterdagmiddag af en toe in de kantine. Hiervoor was ze 8 jaar secretaris van de afdeling voetbal. Ook is ze 3 jaar voorzitter geweest van biljartvereniging De Tram.

Door haar ervaring als vrijwilliger bij Scouting Nederland (geven van trainingen etc) is ze goed in het organiseren van activiteiten en het schrijven van plannen. Waar ze zichzelf op betrapt, is dat ze slecht tegen onredelijk gedrag kan en daarom wel eens te snel uit haar slof schiet.

Af en toe doet Ineke wat hand- en spandiensten voor de Dillewijn. Ze heeft enkele taken overgenomen van Piet Koster voor de Voetbal en het Tour de France spel voor Het wapen van Ankeveen en ze gaat dit jaar samen met Rianne de lunch verzorgen voor het Vis Genootschap.

Wij zijn heel blij dat Ineke zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Ineke vertelt…

‘Ik vind het belangrijk dat er in ons dorp verenigingen blijven bestaan en zal mijn uiterste best doen om ASV in Ankeveen te houden.

Als vrijwilliger vind ik het belangrijk dat je plezier houdt in de dingen die je doet en dat je er iets van opsteekt of energie van krijgt. Dat is helaas niet altijd het geval. Als je als vrijwilliger merkt dat deze zaken wegblijven wordt het enorm lastig om je taken te blijven doen. Voor mij is het ook belangrijk dat je samenwerkt met leuke mensen.

Het mooie van ASV vind ik dat - doordat wij bestaan uit 3 verenigingen - je ook met veel uiteenlopende mensen en gewoontes te maken krijgt. Dat maakt het boeiend en interessant.

En natuurlijk is het bijzonder dat wij nog steeds sporten in de kern van een dorp. En ik hoop dat dit nog lang zo zal blijven.’

INEKE BEDANKT!!