Vrijwilliger Marja Nijnuis

Plaatsingsdatum: Mar 05, 2017 9:26:18 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Marja Nijnuis

Marja is geboren in Groningen, moeder van 2 zonen en oma van 3 kleinkinderen. Ze is in 1988 van Oostwold naar Lelystad verhuisd en woont sinds 1994 in Kortenhoef. Marja werkt sinds 1988 bij de NS waar ze verschillende banen heeft gehad, van hoofdconducteur tot assistent procesmanager. Nu is ze afdelings-secretaresse.

Ze is actief bij ASV'91 Petanque in de wedstrijd-commissie. Marja doet daarnaast vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem. Samen met haar man Jan is ze actief geweest bij verschillende instanties, waaronder de St Jacob stichting, Balans en bij de Reuma stichting. Haar huis staat open voor heel veel mensen, omdat zij het leuk vindt om mensen te helpen.

Voordat Marja in Ankeveen kwam spelen, speelde ze op 1 baan bij de Fuik met een poel van 16 Kortenhoevers en Ankeveners. De animo om af te spreken om te spelen werd minder. Samen met haar man Jan en Ric Degekamp is ze toernooitjes gaan spelen in Ankeveen. Ric en Marja zijn blijven hangen.

Aangezien ze een bezig bijtje is, wil ze graag helpen bij organiseren en plannen. Maar de hoofdreden is dat ze het een leuk spelletje vindt.

Daarnaast wil ze heel graag de vereniging helpen gezond te blijven.

Wij zijn heel blij dat Marja zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Marja vertelt…

‘Ik hoop dat wij als afdeling Petanque nog jaren door kunnen gaan, en ook dat wij weer wat meer leden krijgen om mee te spelen, want het is zo'n leuk spel voor jong en oud.

Het is niet zomaar een balletje gooien, maar met precisie weten te spelen, met tactische zetten en effect kunnen gooien. Dit kan iedereen leren om te doen. We hebben leden die je graag de kunst van het spel willen leren.

Waar het mij omgaat is dat je gezellig met elkaar een spel speelt. Iedereen wil graag winnen maar dat kan ook met gezelligheid.

In de vereniging weet iedereen mijn motto "ik vind het spelletje zo leuk" en de gezelligheid maak je zelf.

Kom gezellig een keertje langs om te kijken of je het spel leuk vind. We spelen op donderdagavond vanaf 19.30 uur.

Tot ziens tot op onze avond.

MARJA BEDANKT!!