Vrijwilliger Petra den Blanken

Plaatsingsdatum: Feb 07, 2017 9:15:9 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Petra den Blanken

Petra is getrouwd met Bertus en heeft 2 kinderen; Björn en Chantal. Ze woont in Kortenhoef, maar is opgegroeid in het mooie Ankeveen. Ze is actief bij ASV Handbal als wedstrijdsecretaris, bestuurslid, coach van Dames 1 en trainer van de B-Jeugd en de Senioren op de dinsdagavond. Daarnaast is ze ook nog verenigingsscheidsrechter; ze fluit wedstrijden van de jeugd en van Dames 2. In het verleden is ze ook voorzitter van de jeugdcommissie geweest. Een hele mooie lijst met vrijwilligersfuncties!

Petra is goed in het beter maken van speelsters en stimuleren van talenten met geduld en positief benaderen. Een minpuntje is dat ze zich tijdens de wedstrijden nog weleens laat gaan tegen de scheidsrechters.

Naast haar vrijwilligersfuncties voor ASV Handbal handbalt Petra zelf bij de dames recreanten als keepster en ook de laatste tijd bij bij Dames 1. Tevens wandelt, fietst en schaatst ze regelmatig.

Wij zijn heel blij dat Petra zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Petra vertelt…

‘Ik vind het belangrijk dat ASV Handbal behouden blijft voor Ankeveen. Daar zet ik me voor 100% voor in.

Ik ben al heel lang vrijwilliger bij ASV. Als vrijwilliger hoef je niet op complimentjes te rekenen, maar het is wel fijn om waardering van de leden en van het bestuur te krijgen, en te zien dat jouw inzet ergens aan bijdraagt.

Het mooie van onze vereniging vind ik dat een kleine club als ASV al zoveel jaar (65!) het handbalspel in Ankeveen groot houdt door de inzet van al onze vrijwilligers.

PETRA BEDANKT!!