Vrijwilliger Victor Willems Ettori

Plaatsingsdatum: Jan 03, 2017 9:25:13 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Victor Willems Ettori

Victor is 28 jaar. Hij is op dit moment penningmeester van ASV Voetbal, maar heeft in het verleden meerdere functies bekleed, zoals voorzitter van de jeugdafdeling, algemeen bestuurslid, wedstrijdsecretaris en trainer van de jeugd en de dames..

Victor is opgegroeid met vrijwilligerswerk. Zijn ouders waren jarenlang actief bij ASV en bij een rugbyclub. Zo is Victor er ook ingerold. In 2006 werd hij gevraagd door de toenmalige voorzitter Erik van Prooijen en is daarna niet meer weg gegaan.

Naast vrijwilliger voor ASV is hij ook actief bij de duikvereniging GOV in Bussum. Victor geeft instructie en is zelf ook een actief duiker. Zowel in het zwembad als in het buitenwater brengt hij vele uren door.

Dingen organiseren, daar is Victor goed in. Hij vindt het leuk om samen met een team iets voor elkaar te krijgen. Minder goed is hij in 'nee' zeggen.

Wij zijn heel blij dat Victor zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Victor vertelt…

‘ASV is belangrijk voor de sociale contacten in Ankeveen. Bij onze club treffen mensen elkaar en spreken we elkaar.

Het is 'ons kent ons' bij ASV. Iedereen mag meedoen en niemand laten we vallen. Met elkaar maken we plezier, zorgen voor gezelligheid en zijn we actief, zodat ASV blijft bestaan in de kern van Ankeveen.

Het sportcomplex van ASV is de centrale plek in Ankeveen. Samen met de andere verenigingen maken we Ankeveen een leuk dorp om in te wonen en in te leven!

VICTOR BEDANKT!!