Wenda Velzeboer

Plaatsingsdatum: May 31, 2019 2:25:56 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Wenda Velzeboer

Wenda woont in Bussum en heeft 2 huisdieren als gezelschap; 2 hangoorkonijnen. Helaas zit ze op dit moment al enige tijd thuis met een burn-out, maar gelukkig komt er weer licht aan de horizon en gaat het herstel de goede kant op.

Sinds haar 12e zit ze op voetbal. Ze is begonnen bij SDO in Bussum en is ongeveer 7 jaar geleden begonnen als keepster bij het damesteam van ASV. Met de dames heeft ze 3 jaar competitie gespeeld. Ze is samen met Emma Blokker in het bestuur gekomen als afgevaardigde van de Dames afdeling. Hierna is ze blijven plakken bij ASV.

Op dit moment is Wenda secretaris van de ASV '65 Voetbal. Een functie waar ze erg van geniet en die ze nu ongeveer 5 jaar doet. Tevens heeft ze het ledenbestand en het contact met de KNVB onder haar hoede. Daarnaast is ze de afgelopen 3 jaren actief betrokken geweest bij het 1e, zowel de zondag en nu de zaterdag als verzorgster, leidster, vlagger en manusje van alles.

Naast haar werkzaamheden bij ASV is ze ook keeper bij de Dames 2 van SDO, speelt ze in de 35+ vrijdagavond competitie bij NVC en rijdt ze 1 x per week op zaterdag paard.

De specialiteit van Wenda is 'dingen organiseren'. Ze is geen haantje de voorste, maar komt zeker voor haar mening uit. Ze is echter ook iemand die alles naar zich toe trekt en dan teveel hooi op haar vork neemt.

Wij zijn heel blij dat Wenda zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Wenda vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat ik het leuk vind en graag bezig ben. Aan het eind van dit seizoen zal ik mijn activiteiten bij het 1e neerleggen en zal ik een aantal andere taken afbouwen, zodat ik meer tijd voor mijzelf heb.

ASV is een gezellige en kleine club, maar helaas zijn er te weinig vrijwilligers, zodat er heel veel taken op de schouders van de bestuurders komen. Hierdoor heb je vaak dubbele of driedubbele taken, maar ondanks dat blijft het een hele fijne club met fijne mensen.

Echt een dorpsclubje!

WENDA BEDANKT!!