Wil Berends

Plaatsingsdatum: Dec 03, 2018 8:3:6 PM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Wil Berends

Wil is 79 jaar en geboren in Hilversum. Ze is getrouwd met Ben en is samen met hem in 1964 in Ankeveen komen wonen. Ze heeft de MULO doorlopen en is daarna voor de Amsterdamse Bank gaan werken. Haar tweede werkgever was de Van Meurs Golfkartonfabriek in Bussum. Daar heeft ze gewerkt tot 1 jaar na haar trouwen.

Wil sport op dit moment niet meer. Ze heeft vroeger korfbal en tennis gespeeld, en ook Jeu de Boule bij ASV Petanque.

Wil heeft vroeger de kleding van de voetballers gewassen en doet nu nog steeds de was voor de kantine.

Als ze een taak op zich neemt, gaat ze ervoor en zorgt dat alles goed gedaan wordt. Ze kan er niet tegen als mensen iets op zich nemen en het vervolgens niet (goed) uitvoeren.

Wij zijn heel blij dat Wil zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Wil vertelt…

‘Ik ben vrijwilliger bij ASV door mijn man. Hij was secretaris bij ASV Voetbal. De voetballers kregen nieuwe sportkleding en het bestuur vond het beter dat de shirts niet door de spelers thuis werd gewassen. Frans (van Ginkel) en Ben (Berends) hebben toen aan hun vrouwen gevraagd of zij de kleding om de beurt wilden wassen. Zo is het begonnen in 1973 en dat doe ik nog steeds. Nu was is voor de kantine.

Ik krijg vooral waardering van Wim de Jong. Als ik de schone was terug breng, zegt hij altijd 'fijn dat je het weer hebt gedaan'.

Het mooiste van onze vereniging vind ik dat de clubs nog steeds bestaan en dat we zo'n prachtige accommodatie hebben.'

WIL BEDANKT!!