Yvonne van de Riet

Plaatsingsdatum: Jun 07, 2017 7:4:2 AM

VRIJWILLIGER

in de picture .......

Yvonne van de Riet

Yvonne is 43 jaar en handbalt vanaf haar 5de. Ze woont in Ankeveen en heeft samen met Marc 2 kinderen; Sara van 14 jaar, zij handbalt in de C-jeugd, en Tijn van 11 jaar, hij voetbalt.

Ze is al bijna 9 jaar trainer/coach van het team van Sara, daarnaast is ze scheidsrechter. Een paar jaar geleden was Yvonne Penningmeester van ASV Handbal.

Op dit moment speelt ze handbal bij de recreanten. Tot circa 4 jaar geleden speelde ze nog bij de Dames senioren.

Yvonne is goed in sportief spelen, sportiviteit staat bij haar voorop. Als ze een tegenstander treft die onsportief is, kan ze haar ergernis (frustratie) moeilijk verbergen, daar is ze heel erg slecht in.

Yvonne zet zich al in voor ASV sinds ze haar scheidsrechters diploma haalde, zo'n 20 jaar geleden. Naast het vrijwilligerswerk bij ASV is Yvonne secretaris van de Ouderraad van de Joseph Lokinschool.

Wij zijn heel blij dat Yvonne zich op vrijwillige basis inzet voor onze club!

Yvonne vertelt…

‘Ik doe vrijwilligerswerk omdat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan, dat is iets wat ieder lid (of ouder van) moet beseffen. Iedereen kan zijn steentje bijdragen, van kantinedienst tot bestuurslid, alles is belangrijk!

Voor vrijwilligerswerk zou je dankbaarheid terug moeten krijgen, maar dat is niet altijd zo. Niet alle mensen zien het werk van een vrijwilliger of schatten dit op waarde. Maar ik doe het daar ook niet voor, ik doe het omdat ik vind dat het mijn plicht is.

Het mooie van ASV vind ik de saamhorigheid. Samen hebben we na al die jaren het toch maar mooi gered en zijn we er nog steeds, ondanks alle uitdagingen!

YVONNE BEDANKT!!